Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Δέκα χρονών έγινε η “Φωνή των Μαθητών”


Δέκα χρόνια έκδοση συμπλήρωσε η “Student’s Voice” η εφημερίδα των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ελευθέριου Βενιζέλου (Χρυσοπηγή), η μοναδική εφημερίδα από σχολείο στην Αγγλική γλώσσα σε όλη την Κρήτη!
Στην εφημερίδα που έχει βραβευτεί σε παγκρήτιο επίπεδο για την πρωτοτυπία της έγραψαν μαθητές που τώρα είναι φοιτητές ή έχουν μπει στον εργασιακό βίο και συνεχίζει να εκδίδεται χάρις στις προσπάθειες της καθηγήτριας Αγγλικών Κέλις Κουλίζου και τη συμμετοχή των παιδιών του 1ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου.
Στο τελευταίο της φύλλο ξεχωρίζουν μια σειρά από μικρά ρεπορτάζ και άρθρα όλα στα αγγλικά βέβαια.
Μια έρευνα ανάμεσα στους μαθητές για τον ελεύθερο χρόνο τους, μια συνέντευξη με συμμαθητή τους από τη Συρία και με ένα ερασιτέχνη ηθοποιό στην ταινία του Π. Βούλγαρη, συνεντεύξεις από δύο Έλληνες που είναι καθηγητές σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ,  ένα αφιέρωμα στις εκδηλώσεις και στα parties του σχολείου, οι εντυπώσεις των μαθητών από την επίσκεψη του στον ξενώνα του Δήμου Χανίων και οι συνομιλίες τους με τους φιλοξενούμενους εκεί αλλά και πολλά νεανικά και μαθητικά θέματα πολύ ενδιαφέροντα για κάθε αναγνώστη.
Η εφημερίδα που είναι 12σελιδη διαβάζεται εύκολα και άνετα χάρις στο καλό φωτογραφικό υλικό και τη σελιδοποίηση από τη Νίκη Ξυφανταράκη0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου