Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Οδηγίες για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαιδευση

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες να υποστηρίξουν τα παιδιά τους για να εγγραφούν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (www.sch.gr) ώστε να προχωρήσουμε στην εξ αποστάσεως Εκπαίδευση. Τις επόμενες ημέρες οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα έχουν ετοιμάσει τις διαδικτυακές τάξεις στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι και όλες οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας. Γι αυτό το σκοπό θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση. Για τη συμμετοχή σας στις διαδικτυακές τάξεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρακάτω διαδικασία.

Μπαίνουμε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/ και ακολουθώντας τις οδηγίες δημιουργούμε τον λογαριασμό του/της μαθητή/τριας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ να έχετε μπροστά σας τον έλεγχο βαθμολογίας Α’ Τετραμήνου.

Θα σας ζητηθούν τα ακόλουθα στοιχεία και πρέπει να γραφτούν και να δηλωθούν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στον έλεγχο: ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (με επιλογή από ημερολόγιο), ΣΧΟΛΕΙΟ (1 Γυμν Ελ Βεν), ΤΑΞΗ, ΤΜΗΜΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΑΘΗΤΗ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ, ΕΜAIL ΚΗΔΕΜΟΝΑ, KINHTO ΚΗΔΕΜΟΝΑ. (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)
Δίνετε ΚΩΔΙΚΟ και δημιουργείται αυτόματα το USERNAME.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος υπάρχει το ενδεχόμενο σε δεδομένη χρονική στιγμή να μην λειτουργεί. Προσπαθήστε αργότερα (ίσως αργά το βράδυ να έχει λιγότερο φόρτο).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: για απορίες να απευθύνεστε στο email: to.perib.sxol@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2821088045 πρωινές ώρες.

6 σχόλια:

  1. Μπορούμε να βρούμε αντίγραφο του ελέγχου αν αυτός αγνοείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε διαθέσιμους τους βαθμούς. Χρειαζόμαστε τον αριθμό μητρώου για να προχωρήσουμε στην εγγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ίντερνετ....τι γίνεται?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή