Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Οδηγίες για το άνοιγμα του σχολείου στις 10/1/2022

 Αγαπητοί γονείς, καλή χρονιά!

Καθώς τα σχολεία ανοίγουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, πρέπει να φροντίσουμε όλοι για την ασφάλεια των παιδιών μας. 

Όπως έχετε δει και στην προηγούμενη ανάρτηση, από τις 5/1 μέχρι και τις 8/1 πρέπει να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία 5 self tests για τις δύο πρώτες εβδομάδες. 

Τα παιδιά θα έρχονται στο σχολείο με αρνητικό self test , όπως και πριν , κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Για την πρώτη βδομάδα μόνο θα έρθουν και τη Δευτέρα 10/1/2022 με αρνητικό test.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα test πρέπει να γίνονται μέχρι και  24 ώρες πριν και να δηλώνονται στην πλατφόρμα edupass το αργότερο μέχρι τις 7:40 το πρωί πριν την προσέλευση τους. Αν δεν είναι δηλωμένο το αποτέλεσμα  στην πλατφόρμα, δεν επιβεβαιώνεται ότι ο μαθητής έχει ελεγχθεί και δεν επιτρέπεται να προσέλθει στο σχολείο.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες test πρέπει να κάνουν όλοι οι μαθητές, εμβολιασμένοι, μη εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει!

Σε περίπτωση κρούσματος το σχολείο θα ενημερώνει τους υπόλοιπους μαθητές , που θεωρούνται επαφές,   μέσω e mail και sms,  όχι τηλεφωνικά, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Γι αυτό πρέπει να παρακολουθείτε το κινητό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δώσει στο σχολείο και να επιβεβαιώσετε ότι λαμβάνετε τα μηνύματα. Για παράδειγμα τα κινητά που έχουν φραγή 5ψήφιων αριθμών δε λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το σχολείο.

Παρακαλούμε να τηρούνται με συνέπεια οι παραπάνω οδηγίες , καθώς τα κρούσματα αυξάνονται και η διαχείρισή τους είναι πολύ δύσκολη.