Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ημέρα ασφαλούς Διαδικτύου 2015Αγαπητές μας φίλες, αγαπητοί μας φίλοι,
Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της "Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου" με σύνθημα «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!», σας καλούμε να δείτε το βίντεο με συμβουλές προς γονείς, που εμπνεύστηκε η Ομάδα Εφήβων Συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού.
Αν είστε παιδιά, οι έφηβοι σύμβουλοί μας έχουν συμβουλές και για σας! Δείτε τη «συνταγή» για ασφαλή πλοήγηση στο ίντερνετ που εμπνεύστηκαν και εικονογράφησαν μέλη της Ομάδας (παρουσίαση της αφίσας ή ξεφυλλίστε τη συνταγή εδώ).
Με την ίδια αφορμή, δημοσιοποιούμε σήμερα τη Δημόσια Θέση του Δικτύου Συνηγόρων του Παιδιού της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (CRONSEE) με θέμα "Εικονική πραγματικότητα – πραγματικές δυνατότητες, κίνδυνοι και προκλήσεις", που υιοθετήθηκε πρόσφατα σε συνάντηση στο Βελιγράδι, στην οποία συμμετείχαμε.
Επισκεφθείτε τέλος την ιστοσελίδα του προγράμματος Safer Internet! Περιέχει πλούσιο online ενημερωτικό υλικό για παιδιά και ενήλικες - διαδικτυακά σεμινάρια, σποτ, βίντεο, φυλλάδια, αφίσες, παιχνίδια, μίνι οδηγούς κλπ.
Παρακολουθείτε να νέα μας στο σάιτ μας www.0-18.gr, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, διαβάστε τις δράσεις μας για το διαδίκτυο στην ειδική ιστοσελίδα μας www.0-18.gr/gia-megaloys/internet!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γραφείο Συνηγόρου του Παιδιού
Ανεξάρτητη Αρχή "Συνήγορος του Πολίτη"