Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                     Χρυσοπηγή 23-12-2019
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ              Αρ. Πρωτ.: 570
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ταχ.Δ/νση: Νεροκούρου  Χανίων  73100

ΤΗΛ.   :   28210 88045, 95830
FAX    :    28210 95830
EMAIL  :mail@1gym-el-venizel.chan.sch.gr
                                                                                                Προς :  Τουριστικά Γραφεία Χανίων
                                                                                        Κοιν:  Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ Γ΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

     Για την εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ’ Γυμνασίου του σχολείου μας στο Ναύπλιο και την Αθήνα ζητούμε ΚΛΕΙΣΤΕΣ προσφορές από τα τουριστικά γραφεία, οι οποίες πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 17/01/2020  και ώρα 11.30 π.μ. στο γραφείο του Γυμνασίου μας. (Προσφορές μέσω FAX ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δε θα γίνουν δεκτές)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
Τρίτη  17/3/2020:  Συνάντηση στο σχολείο στις 19:00.  Αναχώρηση για το λιμάνι της Σούδας και από εκεί με πλοίο για Πειραιά.
Τετάρτη 18/3/2020: Αναχώρηση από τον Πειραιά  με τα λεωφορεία  για το αρχαίο θέατρο Επιδαύρου. Αναχώρηση από την Επίδαυρο για Ναύπλιο. Περιήγηση στο Ναύπλιο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας αναχώρηση με τα λεωφορεία για Αθήνα.  Άφιξη και τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο. Το βράδυ αναχώρηση από το ξενοδοχείο για φαγητό και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Πέμπτη 19/3/2020:  Αναχώρηση με τα λεωφορεία ή με τα πόδια (θα εξαρτηθεί από τη θέση του ξενοδοχείου) από το ξενοδοχείο για το Μουσείο της Ακρόπολης και τη νότια κλιτύ της Ακρόπολης. Παραμονή στην περιοχή του Θησείου και της Ακρόπολης μέχρι νωρίς το απόγευμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για θέατρο (δεν έχει καθοριστεί ακόμη η θεατρική παράσταση). Εναλλακτικά αναχώρηση την ίδια ώρα για το Μουσείο Ψευδαισθήσεων. Στη συνέχεια μετάβαση των μαθητών για φαγητό και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Παρασκευή  20/3/2020:   Αναχώρηση με τα λεωφορεία από το ξενοδοχείο για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών (28ης Οκτωβρίου 44). Στη συνέχεια μετάβαση και παραμονή στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα). Αναχώρηση αργά το μεσημέρι για το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Από εκεί αναχώρηση για τον Πειραιά και  επιβίβαση στο πλοίο.
Σάββατο 21/3/2019 :  Άφιξη στο λιμάνι της Σούδας. Επιστροφή με τα λεωφορεία στο σχολείο.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
 1. Τα λεωφορεία θα είναι  τουριστικά (όχι διώροφα) με κλιματισμό , μουσική, μικροφωνική εγκατάσταση, φαρμακείο, ζώνες ασφαλείας και να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας. Δύο τουλάχιστον εβδομάδες, πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής, θα προσκομισθούν στο σχολείο ασφαλιστήρια συμβόλαια των λεωφορείων, φωτοτυπίες  από τις άδειες κυκλοφορίας  και τα έγγραφα του ελέγχου από τα ΚΤΕΟ.
 2. Τα λεωφορεία θα παραλάβουν τους μαθητές από το σχολείο, θα τους επιστρέψουν στο σχολείο και θα είναι στη διάθεση των μαθητών καθ’ όλη  τη διάρκεια της ημέρας, στις περιηγήσεις-ξεναγήσεις, καθώς και στις βραδινές εξόδους των μαθητών.
 3. Δέκα μέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, ο μειοδότης είναι υποχρεωμένος να φέρει ΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση  της Ναυτιλιακής εταιρείας για την κράτηση των διαθέσιμων εισιτηρίων και το πλάνο τοποθέτησης των μαθητών σε καμπίνες (υποχρεωτικά). ΟΛΟΙ οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές θα είναι τακτοποιημένοι σε καμπίνες με ατομικό κρεβάτι για τον καθένα. Οι συνοδοί καθηγητές σε δίκλινες καμπίνες.
 4. Το ξενοδοχείο να  είναι 4 αστέρων και άνω και να βρίσκεται στο κέντρο (περιοχή Ακρόπολης-Θησείου).
 5. Η διαμονή των μαθητών στο ξενοδοχείο θα είναι  σε τρίκλινα ή δίκλινα δωμάτια   (όχι τετράκλινα) και των καθηγητών σε μονόκλινα δωμάτια. Όλοι οι μαθητές θα μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και στον ίδιο όροφο και δε θα επιτραπεί ο χωρισμός  σε δύο ξενοδοχεία, ανεξάρτητα αν αυτά είναι δίπλα. Σε όλα τα μέλη της εκδρομής θα προσφέρεται πρωινό από το ξενοδοχείο.
 6. Δέκα ( 10 ) μέρες μετά την κατοχύρωση του διαγωνισμού, το επιλεχθέν πρακτορείο είναι υποχρεωμένο να φέρει ΓΡΑΠΤΗ επιβεβαίωση των ξενοδοχείων ότι διαθέτουν τον απαιτούμενο αριθμό δωματίων (μονόκλινα, δίκλινα,  τρίκλινα) καθώς και το πλάνο για την τοποθέτηση των μαθητών σε αυτά. (Κάθε μαθητής θα γνωρίζει το δωμάτιο που θα μείνει).
 7. Αν δεν ικανοποιηθούν οι προηγούμενοι παράγραφοι θα κληθεί άμεσα και χωρίς άλλη διαδικασία ο αμέσως επόμενος μειοδότης.
 8. Σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής θα οριστούν από το τουριστικό πρακτορείο υπεύθυνος συνοδός για τα λεωφορεία (ο οποίος μπορεί να είναι ο 2ος  οδηγός) ο οποίος σε συνεννόηση με τον αρχηγό της εκδρομής και το τουριστικό πρακτορείο θα επιλαμβάνεται για την επίλυση κάθε προβλήματος που θα προκύψει.
 9. Στο φάκελο της προσφοράς να υπάρχει φωτοτυπία της άδειας λειτουργίας  του γραφείου γενικού τουρισμού.
 10. Θα υπάρχει ομαδική ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές.
 11. Θα δοθούν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για όλους τους μαθητές.
 12. Σε περίπτωση που ματαιωθεί η συμμετοχή μαθητή για αποδεδειγμένους λόγους ανωτέρας βίας ή αιφνίδιας ασθένειας, ζητούμε την πρόβλεψη επιστροφής των χρημάτων του μαθητή.
 13.  Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών και απαγορευτικού μετακινήσεων, οι ημερομηνίες θα μετατίθενται χωρίς καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των μαθητών.
 14. Το 25% της συνολικής αξίας της εκδρομής θα παρακρατηθεί σαν  εγγύηση ακριβούς εκτέλεσης της και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή του σχολείου από την εκδρομή.
 15. Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ και  ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εκδρομής και θα είναι ΠΡΟΣΙΤΗ στις τιμές. Η παλαιότητα των  λεωφορείων θα ληφθεί υπόψη στην αξιολόγηση των προσφορών και για το λόγο αυτό να μας αναφέρετε το χρόνο  πρώτης κυκλοφορίας των λεωφορείων που θα μας διαθέσετε.
 16. Οι μαθητές & μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας, που αναμένεται να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική εκδρομή είναι 65 έως 70. Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί είναι 4 ή 5.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
·         Σε περίπτωση μερικής διαφοροποίησης του προγράμματος θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.
·         Τα τουριστικά γραφεία μπορούν να καταθέσουν 2 προσφορές ( μία να συνοδεύουν τα λεωφορεία και μέσα στο πλοίο την εκδρομή και μία όχι) καθώς και εναλλακτικές προτάσεις για ξενοδοχεία.
·         Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας 20 /1 / 2020 και η ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του σχολείου μας την ίδια ημέρα.

                                                                                                             Ο Διευθυντής

    Αθανασάκης Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου